9
Junij
2020
Skupno usposabljanje z delavnico
spletni webinar

Vsi prodajamo – tudi v nestabilnih razmerah

V času aktualnih razmer se v podjetjih poraja še večja potreba po hitrih odločitvah in odzivnih strategijah, da bi poslovanje čim prej postavili v stabilne okvirje. Na trgu bodo zmagovala tista podjetja, ki bodo prva prepoznala nastale priložnosti in kupcem tudi danes zagotavljala odlično uporabniško izkušnjo. Odgovornost in sodelovanje vseh zaposlenih sta ključna za dosego tega.  

NAMEN DELAVNICE

Na spletnem usposabljanju boste dobili jasne usmeritve, kako s pravimi vrednotami, načinom dela, vedenja in komuniciranja vseh zaposlenih tudi v novih razmerah doseči zadovoljstvo strank in posledično boljše poslovne rezultate, od katerih imamo koristi vsi.

VSEBINA DELAVNICE
  1. Trženje kot strateška funkcija v podjetju in povezovalni člen vseh oddelkov in služb. Ključna je odgovornost za donosnost poslovanja.
  2. Kako so se razmere na trgu spremenile, kateri so ključni pritiski, s katerimi se morajo podjetja uspešno soočati?
  3. Prožnost kot nov način delovanja in razmišljanja v podjetjih.
  4. Kako dosledno izpolnjujemo svojo veliko obljubo trgu danes ? Stranke nas potrebujejo bolj kot kadar koli prej.
  5. Opredelimo in izboljšajmo ključne stične točke z našimi kupci (»touchointi«) v novi realnosti – spremembe so potrebne!
  6. Kaj oblikuje našo identiteto in krepi našo blagovno znamko? Izkoristimo dane razmere za okrepitev našega položaja na trgu!
  7. Katere vrednote nas v novih razmerah v podjetju še bolj povezujejo?
  8. Kako z odgovornostjo, zaupanjem in sodelovanjem vseh zaposlenih ustvarimo odlično uporabniško izkušnjo in dosežemo poslovno odličnost?  
TERMINA DELAVNICE

09. 06. 2020 / 13.00 - 15.00
10. 06. 2020 / 13.00 - 15.00

PREDSTAVITEV PREDAVATELJICE




Mateja Milost, direktorica svetovalnega podjetja Fimago in predavateljica na Univerzi v Novi Gorici, že 25 let deluje na področju izvoznega svetovanja, internacionalizacije in postavitve marketinških strategij. Do danes je uspešno pomagala več kot 250 domačim in tujim podjetjem pri prodoru na tuje trge in izboljšanju trženjskih aktivnosti. Na Poslovno-tehniški fakulteti, Univerze v Novi Gorici, je nosilka predmetov Marketinške strategije ter Ekonomika in organizacija podjetja. Vodi delavnice s področja trženja in internacionalizacije, med njenimi naročniki so domača in tuja podjetja, banke, zavarovalnice, zbornice in sektorska združenja. Tako na fakulteti, kot tudi med podjetji, dosega najvišje evalvacijske ocene. Skupaj se je njenih delavnic do danes udeležilo več kot 300 podjetij in preko 1100 udeležencev.

INFORMACIJE ZA PRIJAVE

Udeležba na dogodku je brezplačna. Število mest na dogodku je omejeno.
V primeru prevelikega števila prijav prednost partnerji KOC INOVATIS.

Prijavite se prosim na spletni naslov pisarne KOC: koc.inovatis@gmail.com

Prijave sprejemamo do zasedbe mest. V kolikor se boste mogli udeležiti dogodka. Prosimo, da nam to sporočite na naslov koc.inovatis@gmail.com.
Prijava
Podatki o podjetju
Kontaktne osebe
Copyright 2020 KOC INOVATIS | Pogoji poslovanja
Oblikovanje spletne strani MMstudio