V Pomgradu nadgrajujejo kompetence na področju kakovostnih standardnih postopkov in procesov

Februar
2021
4
Nabor kompetenc, ki jih želimo skupaj s partnerji in projektno pisarno KOC-INOVATIS nadgraditi pri naših zaposlenih, je raznolik in dejansko pokriva številna področja, tako na strokovni kot na osebnostni ravni naših sodelavcev.
 
Čeprav se je od leta 2019 do danes naša stvarnost obrnila na glavo, smo v družbi Pomgrad fokus  izobraževanja in usposabljanja naših zaposlenih ohranili na visoki ravni.

Z uvedbo Microsoftovih orodij v družbo je tako izobraževanje in usposabljanje postalo še bolj dostopno za vse, ne glede na to ali je sodelavec na delu na domu, v pisarni ali na gradbišču.
Z novo stvarnostjo, v katero smo bili prisiljeni, smo se spoznali in sprejeli tudi ostale platforme, na katerih se izvajajo izobraževanja in priznati je treba, da so se v tem letu tudi izvajalci usposobili podajati gradivo na nov način.

Ker je naša dejavnost gradbeništvo, stremimo k nadgradnji in kakovosti postopkov in procesov, ki so podlaga za naše uspešno delo. Na tem področju smo izvedli največ usposabljanj, večje število pa planiramo tudi v letu 2021, pri tem pa sodelujemo z vrhunskimi strokovnjaki na posameznih področjih tako iz Slovenije, kakor tudi iz tujine.

Pri načrtovanju izobraževanj in usposabljanja pa ne zanemarjamo tudi ostalih področji, še posebej področje komunikacije, saj se zavedamo kako pomembno je za graditev korektnih delovnih odnosov imeti ustrezno komunikacijo znotraj delovnih enot in timov.
Velik poudarek dajemo tudi področju digitalizacije. Ker želimo večji del procesov v družbi digitalizirati, želimo naše zaposlene na tem področju usposobiti in opolnomočiti za kvalitetno in uspešno delo.

Biti projektni partner v KOC-INOVATIS nam pomeni pomembno dodano vrednost pri prizadevanjih za dvig kompetenc in usposobljenosti naših sodelavcev. 

Sanja Miljuš Herman
Akademija Pomgrad
 
Copyright 2020 KOC INOVATIS | Pogoji poslovanja
Oblikovanje spletne strani MMstudio