Družbena odgovornost partnerjev KOC INOVATIS

Januar
2021
6
V teh časih, ko nam je nov virus korenito spremenil naš način življenja, se je izkazalo, da so vrednote, kot so solidarnost, tolerantnost, pomoč drugim, tiste, ki nam pomagajo preživeti kot družbi in ki nas tudi določajo kot ljudi. Projektna pisarna KOC INOVATIS zato spodbuja partnerje, da delijo svoje zgodbe, ki izražajo njihovo solidarnost, nesebično podpiranje skupnosti ipd.  Vsako tako dejanje odpre nove dimenzije med ljudmi, zato tisti, ki dajejo, v resnici še veliko več dobijo. S tem želimo spodbuditi tudi druge, da se odprejo do svoje okolice in soljudi.  
Lineal d.o.o

Skupaj z Domom Danice Vogrinec Maribor vstopajo v akcijo Za kanček več z Inženirji dobrodelnosti. To je skupen poziv podjetjem, da namesto prazničnega obdarovanja svojo zahvalo za zaključeno poslovno leto izrazijo z dobrodelnimi gestami.
 
V Linealu že vrsto let podpirajo dobrodelne projekte. Letos, ko njihovo podjetje praznuje 30 let, so se odločili, da bodo začeli novo poglavje družbene odgovornosti. Namesto praznovanja obletnice in decembrskega obdarovanja so donirali Domu Danice Vogrinec in k temu pozvali tudi poslovne partnerje.
 
Z donacijo so v Domu Danice Vogrinec Maribor pristopili k nakupu zemljišča v občini Duplek, na katerem bodo uredili kmetijo. Z lastnimi zunanjimi površinami in povečanjem aktivnosti na prostem bo narejen korak h kvalitetnejšemu bivanju starostnikov in k delni samooskrbi doma z lastno zelenjavo. Upajo, da bo to postal uspešen primer dobre prakse.
 
 

 
Pomgrad d.d.

Pomagali so:
•         Zdravstvenemu domu MS za nakup respiratorja in defibrilatorja ter zaščitnih mask,
•         Splošni bolnišnici MS – oddelku za perioperativno medicino in za nakup ventilatorja.

Kot soustanovitelj so še dalje ostali zvesti Fundaciji Marof, katere poslanstvo je zagotavljanje denarne in svetovalne podpore za otroško, mladinsko, invalidsko in socialno varstvo, športno in kulturno vzgojo, financiranje športnih in kulturnih dejavnosti ter izobraževanje otrok in mladine.

20. maja so že tretje leto zapored praznovali svetovni dan čebel in ker se v Pomgradu zavedajo pomena skrbi za okolje in, ker so tudi čebele gospodaren in preudaren gradbenik, so se odločili narediti lasten Pomgradov čebelnjak. Stanje (t.i. živalnost) čebeljih  družin jim bo pokazatelj, kakšna je njihov okolica in kako je za naravo poskrbljeno oziroma, kako za njihovo okolje skrbijo sami.
 
Copyright 2020 KOC INOVATIS | Pogoji poslovanja
Oblikovanje spletne strani MMstudio